kantelaarbunker combinaties

kb1

Deze combinaties vormen een compacte doseer unit voor uw verwerkingslijn. Door de minimale valhoogte en de zachte bekleding in de bunker wordt stort schade zo veel mogelijk beperkt.

De kuubskisten kunnen van 3 zijden geplaatst worden zonder dat de machine versteld hoeft te worden. Tevens kunnen er verschillende kistmaten door elkaar heen gebruikt worden, nl.: 120x100x100 cm 120x110x100 cm 150x120x100 cm De machine wordt elektronisch bestuurd, en bechikt over een doseer oog waardoor de kist vol-automatisch in kleine stappen leeg gedoseerd word.Dit levert zelfs bij wortelige producten (lelies,dahlia’s) een zeer goede dosering. Als de kist helemaal gekanteld is wordt de kist leeg geschud. Als er niets meer uit komt laat de machine de kist automatisch zakken. Dit levert aanzienlijke tijd winst op.

De bunker is leverbaar in breedtes van 1.00 en 1.20 m, bij een standaard lengte van 1.20 lang. De band snelheid kan traploos ingesteld worden.
De bediening van de machine bevind zich (bij standaard uitvoering) aan weerskanten van de machine bij de banduitloop, maar ook een arm met de bediening van de kantelaar en een losse bedienings kast voor de bunker met ca. 10 meter kabel is mogelijk. Ook zit er voor de bunker band een voetpedaal aan.

leverbaar met doseer plaat in de bunker
leverbaar met doseer plaat op de kist
leverbaar met trillende koprol
In hoogte verstelbaar van 1.20m to 1.80 m
Door toe voeging van een rollen baan kan er op eenvoudige wijze een snel verwisel systeem opgezet worden:

089588f0

Tevens zijn er diverse uitbreidings mogelijkheden leverbaar zoals:
voor zet bunkers
Hark voor vaste planten
uitschuifbare voorband

 

pdffolders:      kb1pag2      kb1pag1

 

Wilt u meer informatie over dit product?